Monday, 7 March 2011

Loft in Toronto







Originally a printing press factory, this Toronto building was converted into lofts many years ago. The owners wanted to improve the openness and flow between spaces. The design intent was to accentuate original features, and give attention to the quality of loft living. The kitchen was realigned and extended under the stairs to create a better path of travel and spatial division. Custom millwork, natural finishes and muted colours were used to create a more cohesive space. Modern furniture combined with unique colourful pieces creates inviting conversational seating in the living area, while monochromatic cabinets and tiles in the kitchen calm and integrate the large extent of storage.

2 comments:

Kitchen Cabinets Toronto said...

WOW These are Really awesome ...

mydeco said...

Like the bold blue colour the rooms look great, bright and fresh and spacious with the natural light from the windows thanks for this post!